Dar unul dintre aceste filme a câștigat o mulțime de premii, iar celălalt, niciunul (din care știu eu)!

Dar unul dintre aceste filme a câștigat o mulțime de premii, iar celălalt, niciunul (din care știu eu)!

Acest lucru ar părea să prezinte dovezi clare că justifică efectuarea cardio mai întâi datorită creșterii efortului perceput din această schimbare a ritmului cardiac și o potențială schimbare a intensității de la „moderată” la „viguroasă”, fără modificări ale intensității externe. De fapt, acestea au fost concluziile generale ale studiului.

Cu toate acestea, atât cercetătorul principal din studiu, dr. Lance Dalleck, cât și directorul științific al ACE, dr. Cedric Bryant, au menționat că rezultatele acestui studiu nu ar trebui să fie luate ca o susținere a unei abordări întotdeauna cardio-prim pentru proiectarea programului. . „Când lucrezi holistic cu un client”, explică dr. Dalleck, „nevoile și obiectivele clientului ar trebui să conducă la dezvoltarea programului de exerciții”.

Într-adevăr, puteți găsi și alte studii la fel de bine concepute care concluzionează că este mai bine să efectuați mai întâi antrenamentul de forță, deoarece capacitatea de generare a forței musculare (un termen fantezist pentru „forță”) este redusă atunci când faceți mai întâi cardio și pentru că există o ușoară creștere. în utilizarea grăsimilor ca combustibil, deoarece rezervele de carbohidrați ale corpului sunt epuizate mai întâi odată cu antrenamentul de forță.

În plus, majoritatea studiilor anterioare au analizat impactul forței și al cardioului într-o singură sesiune. Câteva studii mai recente, totuși, au investigat ce se întâmplă cu răspunsul și recuperarea organismului după exerciții fizice ca urmare a forței și a cardioului împreună. Iată câteva momente importante:

Alergarea afectează negativ antrenamentul de forță mai mult decât ciclismul.Volumul antrenamentului de anduranță ar trebui limitat la 20 până la 30 de minute pentru a minimiza efectele potențial negative.Antrenamentul de anduranță de intensitate moderată până la mare scade eficacitatea antrenamentului de forță

Probabil că acum ești puțin confuz. Ca și în cazul majorității lucrurilor legate de fitness, încercarea de a transforma zonele gri în reguli alb-negru rareori funcționează. De fapt, cu cât te uiți mai profund în întrebarea dacă să faci mai întâi cardio sau forță, cu atât devine mai clar că singurul răspuns corect este: „Depinde”.

Depinde de…

Obiective: pierdere de grăsime? Pierdere în greutate? Te simți mai bine? Ai mai multă energie pentru activități recreative? Să devii mai puternic?

Atitudine/mentalitate: Urăsc exercițiul? Place? Mă bucur de asta, dar uneori te chinui? Nu-ți place, dar o faci în mod constant pentru că îți dorești suficient de mult beneficiile pentru a o face? Urăsc cardio? Urăsc antrenamentul de forță?

Pentru a vă ajuta să înțelegeți cea mai bună alegere pentru dvs., vă voi oferi cel mai bun răspuns pe baza unora dintre factorii individuali menționați mai sus.

Este obiectivul tău principal performanță de anduranță mai bună (adică timpi mai scurti sau performanțe mai bune la alergare, la concurență la triatlon etc.)?

CARDIO mai întâi

Scopul tău principal este să w-loss devii mai slab sau să slăbești?

FORTA intai

Sunteți mai ales preocupat de îmbunătățirea puterii?

FORTA intai

Faceți doar antrenament de forță pentru partea superioară a corpului astăzi?

ORI una prima

Faceți azi antrenament de forță pentru partea inferioară a corpului?

FORTA mai întâi (Alegeți singur puterea pentru obiective serioase de forță.)

Aveți obiective generale de fitness, fără accent pe forță sau rezistență?

ALEGEREA DVS. (Fă-o pe cea care îți place mai puțin mai întâi. Te vei asigura că se termină și o vei face atunci când ești mai puțin obosit.)

Ceea ce este confuz pentru toată lumea devine adesea mai ușor de răspuns pentru o persoană. Și acest lucru reflectă un anumit nivel de sofisticare în înțelegerea cuiva a fitness-ului. Recomandările generale aplicate tuturor ajung adesea să fie corecte doar pentru acele persoane specifice care au circumstanțe individuale care fac acele recomandări corecte. Dacă un magazin de pantofi ar vinde o singură mărime, toată lumea ar găsi o potrivire proastă, cu excepția persoanelor ale căror picioare au aceeași dimensiune.

Simplu este mai bine, dar uneori nu putem reduce o întrebare la un simplu răspuns pentru toată lumea. Uneori, răspunsul simplu este „este complicat”, care devine din nou simplu atunci când este filtrat prin nevoile individului.

Ho! Ho! Ho!

Este acea perioadă a anului – soarele apune mai devreme, vremea devine din ce în ce mai rece și suntem inundați de imagini ale unui bărbat vesel, de talie mare, cu o figură plină, îmbrăcat în roșu și alb. Pe măsură ce temperatura scade, poate fi tentant să renunți la rutina obișnuită de fitness, deoarece hainele mai groase și mai lungi de iarnă te ajută să te ții acoperit. Și apoi sunt provocările comune ale sezonului sărbătorilor, ceea ce face ca menținerea aportului nutrițional normal și antrenamentele să pară o sarcină imposibilă.

Nu lăsați vremea rece sau cerințele sezoniere să vă deraie de la eforturile voastre grele din restul anului. Dacă nu doriți să fiți confundat cu veselul Saint Nick, acest program de antrenament fără echipament necesar vă poate ajuta să vă mențineți fitness-ul și greutatea corporală, chiar dacă nu aveți timp să ajungeți la sală.

Acest antrenament pentru greutatea corporală poate fi efectuat acasă sau într-o sală de fitness și nu necesită echipament. (Sfat: a nu trebui să comutați între diferite piese de echipament vă poate ajuta să economisiți timp la sală). Efectuați acest antrenament de trei până la patru ori pe săptămână între acum și 25 sau începeți pe 25 pentru a începe să aveți o rezoluție de fitness pentru 2017.

Scopul acestui antrenament este de a face un număr mare de repetări într-o perioadă scurtă de timp. A avea un obiectiv pentru efectuarea unui anumit număr de exerciții într-un antrenament poate oferi o motivație suplimentară. Începeți cu 10 repetări ale fiecărui exercițiu pentru un total de 60 de repetări; finalizați circuitul de cinci ori pentru un total de 300 de repetări în antrenament. Odată ce puteți face 300 de repetări într-un antrenament, începeți să adăugați una sau două repetări la fiecare exercițiu și lucrați până la 15 repetări pentru fiecare exercițiu, ceea ce echivalează cu 450 de repetări pe antrenament.

Exercițiu

sfaturi

Reprezentanti*

seturi

Interval de odihnă

Balama șold

Ține-ți coloana vertebrală lungă și împinge de la șolduri.

10

5

Pentru cele mai bune rezultate, odihniți-vă scurt (45 de secunde sau mai puțin) numai după finalizarea unui circuit complet.

Împinge

Împingeți-vă mâinile în podea pentru a crește stabilitatea.

10

5

Burpee cu mișcare lentă

Așezați-vă încet, puneți mâinile pe podea și mergeți spre o scândură înaltă. Mergi înapoi și revine în picioare. 

10

5

Fante laterală

Păstrați picioarele paralele în timp ce vă așezați piciorul pe podea.

10

fiecare picior

5

Scândura înaltă cu rotație

Păstrați corpul drept și întoarceți șoldurile și picioarele împreună.

10

fiecare brat

5

Squat bulgaresc Split

Utilizați un scaun sau o măsuță de cafea pentru a vă sprijini piciorul din spate.

10

fiecare picior

5

Repetări totale

300

* Scopul acestui program este de a progresa de la 300 de repetări la cel puțin 450 de repetări pe antrenament. Urmărirea volumului total al unui antrenament vă poate ajuta să vă creșteți implicarea și motivația.

Mulți oameni presupun în mod fals că oricine poate preda o clasă de ciclism indoor atâta timp cât este în formă, are o personalitate grozavă și petrece mult timp pe melodiile lor. O mulțime de pasionați de fitness se scufundă pentru că, să recunoaștem, din exterior pare că tot ce trebuie să faci este să pedalezi, să împingi și să repeți! Cât de greu poate fi?

Ei bine, tocmai asta e chestia. Nu este greu să predați o clasă de ciclism, dar dacă doriți cu adevărat să oferi cea mai bună experiență pentru cea mai mare varietate de participanți cu cele mai multe șanse de succes, există mai mult decât se vede. Nu trebuie să fie greu să faci o clasă fabuloasă, dar este esențial să înveți unde să-ți pui timpul și energia pentru a construi o clasă de care toată lumea se poate bucura. Hai să aruncăm o privire.

EDUCAŢIE

Modul numărul unu de a vă pregăti pentru a fi un mare instructor de ciclism este educația de specialitate. Mă deranjează aparenta lipsă de atenție acordată laturii educaționale a ciclismului indoor. Sigur, există o mulțime de profesioniști ai fitness-ului care se transpira în timpul atelierelor de antrenament de o zi întreagă și la convenții de pe tot globul. Dar sunt la fel de mulți oameni care sunt angajați pentru că merg pe bicicletă afară, sunt în formă sau au urmat cursuri de ciclism sau alte cursuri de fitness de grup de ani de zile. În timp ce fiecare dintre aceste experiențe va împrumuta cu siguranță la crearea unui instructor grozav, există încă un motiv pentru a necesita un antrenament de ciclism verificat înainte de a pune microfonul.

În antrenamentele de ciclism, înveți diferențele dintre mersul pe o bicicletă care nu merge nicăieri și una care te transportă efectiv din punctul A în punctul B (da, există asemănări, dar există și diferențe care sunt importante de luat în considerare atunci când programezi și instrui). În al doilea rând, înveți despre forma și tehnica specifice comunității de echitație indoor și modalități de a transmite aceste informații unui număr mare de participanți care nu participă la sportul în aer liber. În cele din urmă, trebuie să petreceți ceva timp învățând despre tehnicile de predare în grup în acest mediu unic. Cum conduci un grup de oameni, în întuneric, cu muzică tare și diferite niveluri de atletism?

Deși s-ar putea să credeți că vă puteți da seama de acest lucru pe cont propriu sau că puteți învăța mergând la cursurile altor instructori populari, v-aș ruga să vă reconsiderați să investiți opt ore din timpul dvs. în construirea unei baze solide. Alegeți o companie de renume, cu istorie, voci de încredere și o mulțime de resurse. S-ar putea să știți multe despre ceea ce va fi discutat, dar este garantat că nuggetele cu care plecați vor face toată diferența din lume pentru tine și participanții tăi.

SLUMDOG MILLIONAIRE VS GREASE

Majoritatea instructorilor cred că dacă își pun tot timpul și energia în muzică, restul se va descurca! Acesta este momentul în care folosesc două filme pe care majoritatea dintre noi le-au văzut pentru a ilustra diferența dintre un instructor de ciclism minunat și un profesionist de fitness cu longevitate în ciclism indoor.

Atât Slumdog Millionaire, cât și Grease au fost, fără îndoială, filme memorabile. Dar unul dintre aceste filme a câștigat o mulțime de premii, iar celălalt, niciunul (din care știu eu)! Care este diferența? Le iubim la fel, dar din motive diferite. Grease avea muzică grozavă, costume grozave, personalități grozave și o poveste distractivă. Dar, odată ce ați îndepărtat totul, nu a fost un scenariu pe care ați dori să îl puneți pe iPad și să citiți iar și iar. Compară asta cu Slumdog Millionaire, care a avut toate aceleași (muzică, costume, personalitate), dar carne cu povestea sa, care a fost spusă într-un mod sofisticat, captivant – de la început până la sfârșit.

Același lucru este valabil și pentru cursurile de ciclism. Poți avea o listă de redare grozavă, poți arăta grozav jucând rolul, să fii distractiv și să spui niște povești grozave, dar dacă nu există o bază solidă (povestire) sau un antrenament solid care să-ți implice cicliștii, vei avea dificultăți să te depășești în fiecare săptămână și Săptămâna liberă (vă amintiți Grease II?)

În primul rând, concentrează-te asupra modului în care mergi: tehnică, viteza piciorului, intensitatea și durata. Apoi, concentrează-te pe motivul: din cauza modului în care le spui, a călătoriei pe care le porți sau a muzicii pe care o cânți care îi motivează. Conținutul este mult mai important să fie corect, înainte de clopotele și fluierele care îl vor face unic al tău. (P.S. veți învăța despre asta într-un antrenament bun de ciclism!)

SUCCES PENTRU TOTI

Amintiți-vă, mai presus de toate, că mersul cu bicicleta este una dintre singurele activități de grup care reprezintă cu adevărat șanse egale. Are un impact scăzut, este de intensitate variabilă, este fără coregrafie (sperăm), este pentru cei cu provocări ritmice și este ușor de înșelat (OK, poate că acesta nu ar trebui să fie un motiv…).

Dar când orele continuă să fie abordate dintr-o mentalitate mai dură, mai rapidă, mai puternică, cu un instructor care joacă după lider (1/2 tură, ridică-te, stai jos, mai repede!), factorul de succes începe să scadă pentru un număr mare de persoanele care au nevoie de acest format.

Sigur, poți continua să le spui oamenilor să o ia în ritmul lor, să le reamintești că butonul de rezistență depinde de ei și așa mai departe, dar dacă nu faci bine să „găsești propriul drum”, ei nu o vor face. Pur și simplu își vor găsi drumul pe ușă și nu se vor întoarce niciodată. Coaching-ul este o abilitate esențială de învățat atunci când predați ciclismul în interior, mai mult în această clasă decât aproape orice alta.

Programează din perspectivă de intensitate pentru că asta este universal! Toată lumea știe ce să facă și să se aștepte dacă spui ușor, moderat, greu și foarte greu. Și toată lumea este capabilă să atingă aceste intensități, dar ceea ce arată începătorului și veteranului este foarte diferit. Oferiți-vă cursul într-un mod care să vă asigure că toată lumea poate ajunge la ușor, moderat, greu și foarte greu așa cum trebuie. Butonul de rezistență este cheia: Oamenilor trebuie să li se ofere restul detaliilor (viteza piciorului, poziția pe bicicletă și durata urmată de intensitate) și să li se permită să determine ce să facă cu acel buton!

Concluzia este că vrem un atractiv amplu: mai mulți oameni în fitness, nu mai mulți oameni care concurează în studioul de ciclism. Ciclismul este o victorie sigură pentru toată lumea dacă este predat corespunzător. Și după cum probabil vă dați seama, este mult mai greu decât pare. Dar odată ce stăpânești elementele de bază ale designului și livrării clasei, devine pur și simplu mai ușor. Pedalare fericită!

Se estimează că între 1 milion și 1,2 milioane de oameni din Statele Unite trăiesc cu HIV (virusul imunodeficienței umane) sau SIDA (sindromul imunodeficienței dobândite), conform Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). CDC estimează că în fiecare an aproximativ 40.000 de persoane devin nou infectate cu retrovirus.

HIV se dobândește prin contactul cu fluidele corporale infectate, cum ar fi sângele, materialul seminal, secrețiile vaginale și laptele matern. Semnele timpurii de infecție includ crampe abdominale, diaree, febră și dureri de cap care sunt adesea confundate cu simptome ale gripei. Unii oameni pot merge mulți ani fără semne de boală gravă. În cele din urmă, pe măsură ce virusul își asumă efectele asupra sistemului imunitar, persoanele infectate dezvoltă transpirații nocturne și febră, glandele umflate, pierderea poftei de mâncare și tulburări digestive, dureri și dureri musculo-scheletice larg răspândite și oboseală. Această colecție de simptome este denumită complex legat de SIDA (ARC). SIDA, boala în general, este diagnosticată la persoanele infectate cu HIV atunci când numărul de celule T CD4+ devine foarte scăzut sau persoana dobândește o „boală definitorie a SIDA”, o boală sau infecție observată doar la persoanele cu SIDA.

Odată considerată o boală care progresează în mod inevitabil către moarte, pentru cei cu acces la terapie antiretrovială, HIV poate fi mai mult o boală cronică cu care o persoană poate trăi timp de multe decenii. Prin urmare, este esențial să contribuiți la menținerea calității vieții.

Experții medicali cred că exercițiile fizice pot îmbunătăți starea de spirit și calitatea vieții persoanelor care trăiesc cu HIV. Și comunitatea HIV însăși crede că antrenamentul îi va face mai puternici; îmbunătățește starea de bine, imaginea corporală și rezistența; și protejează-i de infecțiile oportuniste (infecții potențial mortale care afectează persoanele cu un sistem imunitar slăbit).

Prezentarea exercițiului

Infecția cu HIV poate duce la pierderea forței musculare și la reducerea capacității aerobe. Oamenii devin mai decondiționați pe măsură ce boala progresează. Un program adecvat de exerciții poate îmbunătăți capacitatea de efort la persoanele infectate și poate preveni sau întârzia spirala descendentă a decondiționării.

Din păcate, nu există dovezi că exercițiile fizice stimulează în mod direct funcția imunitară sau încetinesc apariția SIDA. Cu toate acestea, exercițiile fizice regulate au beneficii psihologice și pot îmbunătăți starea cardiovasculară, compoziția corporală și puterea. Mai mult, exercițiile fizice sunt sigure pentru adulții stabili din punct de vedere medical care trăiesc cu HIV sau SIDA.

Compare listings

比較